Tavane 3d sau tavane cu efect multidimensional oferă camerei tale un aspect estetic plăcut dar mai ales o iluzie de marire a tavanului.

De ce sa alegi tavane 3d?
-Desing-ul individual
-Multitudine de culori
-Usor de curătat
-Rezistent la umiditate
O data ce a devenit posibila imprimarea pe tavanele extensibile a aparut si dorinta de a crea tavane extensibile 3D.
Astfel de tavanele false 3d au apărut relativ recent, dar au reușit deja să câștige popularitate. Este creat  din compozitii de găuri de diferite marimi. Forma acestor poate fi sub formă de cercuri, ovale, pătrate, valuri de flori sau multe alte tipuri de modele!

 

Baie
Dormitor
tavane false
Sufragerie -living
Birou
Camera copii
Spații comerciale B2B
tavane false
Tavane cer înstelat
Tavane extensibile perforate
Tavane decupate
tavane false
Tavane mat
tavane iluminate
Translucide iluminate
Tavane Lucioase Mate Satin
Tavane Lucioase
tavane false oradea
Tavane în 2 nivele
tavane false romania
Tavane Printate
tavane false
Tavane 3d

Unde pot fi instalate Tavanele extensibile 3D

Nu există niciun fel de limită în acest sens. Tavane extensibile 3D poate fi instalat chiar și pe pereții de righips sau în interiorul formelor de righips. De asemenea, tavanul extensibil mai poate fi pus pe pereți de beton, calcar, cărămidă, din blocuri celulare sau din blocuri cu spumă. Trebuie de menționat faptul că noi avem și anumite profiluri special care pot fi montate chiar de tavan.

 Marci de tavane false recomandate

Majoritatea tavanelor extensibile cu care lucrăm aparțin producătorilor din Franța – Barrisol, RhinoLite, și Germania – Saros, Lacfolie.

Calitatea tavanelor depinde de mai mulți factori, precum grosimea și rezistența acestora. De exemplu, componentul de bază al unui tavan sunt niște molecule care au memorie. Deoarece instalarea tavanelor se face la o temperatură înaltă. acele molecule vor memora forma pe care o ia tavanul atunci când este întins. Astfel, tavanul își va păstra forma pe care a luat-o la întindere, chiar și atunci când îl demontezi sau încerci să îl deformezi.

Ești unul dintre cei care doresc un asemenea tavan?
Contactează-ne și nu uita să dai un like paginii noastre de Facebook!